De nieuwe bus van Zeelenberg met medewerker Maickel
De nieuwe bus van Zeelenberg met medewerker Maickel

Bouwbedrijf Zeelenberg voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

DELFT - Bouwbedrijf Zeelenberg, gevestigd aan de Einsteinweg 12, heeft onlangs een nieuwe bus laten bestickeren door RODI Sign & Print. “Het begin van een mooie toekomstige samenwerking”, aldus aannemer Marc Zeelenberg.  

Waar Zeelenberg zijn bussen voorheen in Waddinxveen liet bestickeren, is dit de eerste keer bij RODI. “RODI Sign & Print is net als wij gevestigd op Schieoevers. Waarom zou ik dan eigenlijk verder rijden?” Spijt van deze switch heeft hij niet. “De bus ziet er keurig uit, dus ik ben er heel blij mee. Bovendien is het een prima prijs-kwaliteitsverhouding en komen de heren hun afspraken na. Dat laatste, daar hou ik van.” Ook de volgende opdrachten zal Zeelenberg laten uitvoeren door het team van RODI. “De volgende afspraak om de mogelijkheden te bespreken staat al gepland.”

Herkenbaarheid
Het ontwerp van de bestickering is hetzelfde gebleven. “De houten balk en de traditionele groene letters zorgen voor herkenbaarheid. Het lettertype gebruikt Zeelenberg al sinds 1907. Mijn overgrootvader is ermee begonnen, wat het toch ook een bepaalde emotionele waarde geeft. De volgende bussen zullen daarom ook zeker in onze herkenbare stijl blijven.”

www.bouwbedrijf-zeelenberg.nl
www.rodimedia-zh.nl