Abdes in zijn Klein Seinpost, met een prachtige luchtfoto van Delft op de muur!
Abdes in zijn Klein Seinpost, met een prachtige luchtfoto van Delft op de muur!

Je kan weer genieten bij Klein Seinpost!

Algemeen

DELFT – Klein Seinpost kan na een lange tijd dicht te zijn geweest eindelijk open! Sinds 2019 is het restaurant gevestigd aan de Martinus Nijhofflaan in Delft.

In het ruime pand net buiten de Hoven Passage kun je van ‘s ochtends 9 uur tot ‘s avonds 10 uur terecht voor een hoop lekkernijen. “Klein Seinpost is van origine een pannenkoekenrestaurant”, vertelt eigenaar Abdes. “Maar je kunt bij ons ook de lekkerste biefstukken, salades en hamburgers halen!” En ook voor koffie en gebak kun je er de hele dag terecht. Abdes heeft een hart voor de zaak en dat zie je aan alles. Zelf is hij van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat in het restaurant te vinden. En daar pakt hij alle klussen aan: hij bakt ouderwets lekkere pannenkoeken en poffertjes, zorgt ondertussen dat reserveringen in goede banen lopen en aan het eind van de dag is hij degene die een bezem door het gebouw haalt. Tussendoor is er altijd tijd voor een babbeltje met de klanten. “Dat vind ik ook belangrijk, dat ik er zelf ben”, vertelt Abdes. “Een goede bakker staat ook ‘s ochtends zelf zijn broden te bakken. En ik hoor het ook van gasten die vaker komen: ik ben een vertrouwd gezicht en veel mensen vinden dat fijn.”

Gastvrijheid
Bij Klein Seinpost wordt met iedereen rekening gehouden. Zonliefhebbers kunnen op het terras plaatsnemen, maar je kunt ook lekker binnen zitten. Er is een gezellig ingerichte kinderhoek en het restaurant is erg toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. En zelfs met mensen met haast wordt rekening gehouden, want je kunt je koffie ook ‘to go’ krijgen. “Die gastvrijheid heb ik van huis uit meegekregen”, vertelt Abdes. “Je krijgt mensen over de vloer, dan kun je alleen maar het beste bieden dat je in huis hebt, toch?” Kijk voor de menukaart en de mogelijkheid om te reserveren op www.klein-seinpost.nl