De tieners van de Sharks op avontuur
De tieners van de Sharks op avontuur

’t Kickertje groeit en bloeit

Algemeen

Ontdekken, op avontuur in de natuur, bewegen, plezier, uitdaging, ontwikkeling door spel, kunst en cultuur, samenwerken en activiteiten; voor de leukste kinderopvang in Den Hoorn en omgeving ben je bij ’t Kickertje op de juiste plek.

Pedagogisch medewerkers leveren kwaliteit met en voor kinderen en zijn daarmee van kapitaal belang voor ’t Kickertje, ouders en de maatschappij. ’t Kickertje investeert continue in haar medewerkers, met bij- en nascholing, door met elkaar de dialoog aan te gaan en door samenwerking. Al twee jaar op rij is een van de medewerkers genomineerd voor de titel pedagogisch professional van het jaar. Inge van Riet heeft zich ingezet voor het realiseren van een tienergroep. Kinderen in deze leeftijdsgroep hebben behoefte aan een eigen plek, veel ruimte en mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe groep; de Sharks met als toplocatie het terrein van de Delftse Tennisbond. ’t Kickertje zoekt gemotiveerde medewerkers die net als Inge met een grote glimlach naar huis gaan, omdat zij niet alleen de kinderen, maar ook zichzelf weer een topdag hebben bezorgd. Zowel in de dag- als buitenschoolse opvang zijn er plekken vrij voor nieuwe medewerkers.

Meer 
informatie
Kijk op de Kicker-website voor meer informatie https://kickertje.nl/vacatures/ of bel (015) 257 32 21. Geïnteresseerd in opvang voor uw kind(eren)? Op woensdag en vrijdag zijn er nog wat plekjes vrij. En een leuk extraatje; op woensdag en vrijdag is de buitenschoolse opvang bij ’t Kickertje extra voordelig.