Afbeelding

Nieuwe bedrijfswagens bij Zeeuw & Zeeuw Renault

Algemeen

DELFGAUW - Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Laat u bij Zeeuw & Zeeuw Renault Delft informeren over de splinternieuwe Express en Kangoo en de 2022-modellen van Trafic.

Renault Express
Nieuw op de markt is de Renault Express. Deze ruime, sterke en zuinige bedrijfswagen rijdt je comfortabel naar je klus, maakt gebruik van vooruitstrevende technologie en heeft een zeer compleet veiligheidspakket meegekregen. Deze bedrijfswagen is superpraktisch en prijstechnisch scherp. De Express is het antwoord van Renault op vragen van klanten die op zoek zijn naar ruimte en gebruiksgemak. De Express is er al vanaf 14.225 euro.

Renault Kangoo
De nieuwe Kangoo is verkozen tot ‘International Van of the Year 2022’. En terecht! Hij heeft een flink laadvermogen van 3,3 m3. De Kangoo is functioneel waarnaast er nog zeer vele mogelijkheden zijn om deze aan de wens van de ondernemer te laten voldoen. Diverse opties en een keuze in motoren. De Kangoo gaat vanaf 16.790 euro. Liever volledig elektrisch? De Kangoo e-tech electric is vanaf medio 2022 beschikbaar met een actieradius van 300 km (WLTP).

Renault Trafic
Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Dit succesmodel is perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders. De nieuwe Trafic beschikt over de langste laadlengte in zijn klasse, tot wel 4,15m en heeft een trekgewicht tot 2500 kg. Het motorgamma is uitgebreid om in te spelen op alle behoeften, met vier Blue dCi dieselmotoren met vermogens van 110 tot 170 pk. De Trafic is er vanaf 25.080 euro.

Daarnaast kan zowel de Kangoo als Trafic geleverd worden met een automatische versnellingsbak. De bedrijfswagenspecialist van Zeeuw & Zeeuw Renault Pro+ Patrick Dekkers nodigt u graag uit voor een zakelijke offerte op maat!

Zeeuw & Zeeuw Renault
Exportweg 2 Delfgauw
(015) 256 44 00
www.zeeuwenzeeuw.nl/renault/