Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

Algemeen

DELFT- Het is dat Marc de Boer (29) graag een tuin en parkeerplek voor twee auto’s wilde, anders had hij volgens eigen zeggen de Zuidmade 28 niet verlaten. Want het is prima wonen in het 3 kamer-appartement in de Harnaschpolder.

Woongenot
Gratis parkeergelegenheid en een eigen parkeergarage plek, dichtbij de snelweg, veel lichtinval, gelijkvloers, erg modern, twee grote slaapkamers en een dito zolder met veel mogelijkheden. Deze pluspunten gaven Marc en zijn vriendin Jessica van den Oever het ultieme woongenot. Verder noemt hij nog de rustige ligging, weinig overlast en kind vriendelijkheid. “We zitten aan het eind van de straat bij de busbaanstop naar Den Hoorn. Stel dat je het goed uitmikt, kun je met de bus in één keer naar Rotterdam Airport”, aldus Marc over de goede ontsluiting. “Verder hebben we ontheffing op de fileknip op de Kristalweg. Dit is een doorlatingsweg voor alleen vergunninghouders. Op de fiets zit je in twaalf minuten in het centrum van Delft en in vijf in dat van Den Hoorn”.

Onderhoud
Elektricien Marc heeft niet stilgezeten in de vijf jaar die hij nu met zijn vriendin het appartement bewoont. Onlangs nog heeft hij de badkamer gerenoveerd. Deze is vergroot en voorzien van zwarte inbouw mengkranen en een verlaagd plafond met matzwarte inbouw spots. Ook elders in huis is gewerkt. Zo zijn in de gang en een slaapkamer de plafonds verlaagd en voorzien van inbouwspots en zijn nieuwe, hogere plinten aangebracht.

Markant
Marc noemt een paar bijzondere punten aan zijn woning. Allereerst is daar de vliering, die met een trap vanuit de woonkamer te bereiken is. “Deze is 1.75 meter hoog in de nok, en zeven meter lang. Ik heb daar nu op de eerste drie meter een mooie werkplek voor mijn bedrijf gecreëerd. De overige ruimte is prima in te richten als chill plek of man cave bijvoorbeeld”.

Voor het tweede markante punt verwijst de bewoner naar de hoogte van de woonkamer. “Deze is vier meter hoog en eindigt in een punt. Het plafond begint op 2.80 meter en dan loopt het nog door tot die vier meter. Je verwacht dit eigenlijk in eerste instantie niet, want vaak zie je zoiets bij de wat duurdere woningen. Dat vind ik wel gaaf”. 

Ten derde doelt hij op de wand met woodstrips in de huiskamer, waarin de tv is verwerkt. “De tv gaat met ons mee, maar de sparing blijft achter, zodat er zo weer een tv in kan worden gehangen. En het tv-meubel is voor de nieuwe bewoners”.  

Ook buiten is het goed toeven met aan de voorzijde een terras waar vanaf het middaguur van de zon kan worden genoten. Aan de achterzijde kan op een wat kleiner zitje de ochtendzon worden meegepikt. Een tuin, waarin ook meer ruimte voor de hond aanwezig is, lonkte echter voor Marc en Jessica. Tevens wilde Marc zijn bedrijfsbus en privé auto op één erf stallen. Daarom verhuist het stel naar een hoekwoning met tuin in Pernis. “Deze heeft een riante oprit voor mijn auto’s, dus dat zit goed. En de woning is sowieso groter, dat is ook handiger met het oog op mijn bedrijf”.   

Rustig gelegen goed onderhouden 3 kamer-appartement

Zuidmade 28, Delft
Vraagprijs is: 350.000 k.k.
Woonoppervak is: 81m2
Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
015-2135139
www.bjornd.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding