Looptraining voor mensen met etalagebenen (Claudicatio intermittens). (Foto: PR)
Looptraining voor mensen met etalagebenen (Claudicatio intermittens). (Foto: PR)

Fysiotherapie Voorhof: “Ook in 2022 staan wij voor u klaar”

Algemeen

Delft –  Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10D is een moderne en professionele praktijk waar u terecht kunt voor reguliere fysiotherapie en diverse specialistische behandelingen. “Wij zijn laagdrempelig, gastvrij en goed bereikbaar.”

Katja Baak, Pamela in ’t Veld, Wendy Lamet, Hanneke Smit, Marleen Jannink en Petra Weijer vormen samen het zorgteam van Fysiotherapie Voorhof. Naast reguliere fysiotherapie hebben zij ook verschillende specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, dryneedling, medical tape, ondersteuning bij sport en sportblessures, oefeningen voor bekkenbodemproblemen, het aanmeten van therapeutische elastische kous en sportcompressiekousen en Covid-revalidatie. Ook is er twee keer per week een speciale oefengroep voor mensen met de Ziekte van Parkinson.

Nieuw in onze praktijk
De ontwikkelingen in ons vak staan nooit stil. We hebben nu de looptraining voor mensen met etalagebenen (Claudicatio intermittens). Hierbij pakken we de klachten die direct het gevolg zijn van de etalagebenen aan door middel van beweegtherapie en leefstijlbegeleiding. Wij zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Deze gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding duurt 12 maanden. In de eerste periode traint u vaak samen met één van ons. Verder in de therapie traint u steeds vaker zelfstandig thuis. Hoe vaak u precies traint, spreken we samen af. Ook nieuw in onze de praktijk is ruiterbegeleiding. Onze collega Pamela is sinds dit jaar aangesloten bij het zorgnetwerk voor ruiters. U kunt bij haar terecht voor klachten tijdens het paardrijden.

Ontspannen sfeer
“We hebben aandacht voor jouw verhaal en wensen en nemen echt de tijd, in een ontspannen sfeer. We bieden service. Zo zijn we op maandag en dinsdag ook ‘s avonds geopend. Je kunt op maandag van 8.00-21.00 uur en op dinsdag van 8.00-21.00 uur terecht. Je kunt rechtstreeks naar ons toekomen. Een verwijsbrief van de arts is niet (altijd) nodig. Groot voordeel: je komt direct bij de specialist terecht en kunt dus meteen aan jouw herstel gaan werken.”

Fysiotherapie Voorhof is gevestigd in het Gezondheidscentrum en dat is handig: “We zitten hier samen met allerlei disciplines: huisarts, tandarts, logopedie, diëtist en priklab. Alles onder één dak. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we indien nodig gemakkelijk overleggen en doorverwijzen. Last but not least zitten op een goed bereikbare plaats vlakbij de halte van tram 1. Meer weten? Op www.fysiotherapievoorhof.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst ook een afspraak maken. Bellen met 015-2564038 of even langskomen kan ook.