Driving range (Foto: Koos Bommele)
Driving range (Foto: Koos Bommele)

Golfbaan Delfland voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

SCHIPLUIDEN - De vernieuwde Receptie van Golfbaan Delfland en Golfshop van RS Golf ging op 4 februari open!

Na drie weken hard werken is Golfbaan Delfland klaar om de vernieuwde en overzichtelijke winkel aan u te onthullen. Op 2 april vindt de officiële Grand Opening plaats, daarover volgt later meer informatie. Tot die tijd wordt het assortiment wekelijks uitgebreid met de nieuwste collecties van alle bekende golfmerken. Naast de bekende merken biedt RS Golf binnenkort ook clubs aan van Cleveland en Bettinardi. Er komt tevens een zeer diverse kledingassortiment waarvan de merken Peter Millar en G Fore de paradepaardjes zijn.

Fittingstudio
In de vernieuwde fittingstudio kunt u nu al clubs laten aanmeten door een echte fittingspecialist. Zo speelt u altijd met de clubs die perfect passen bij uw swing. Op 26 en 27 maart vinden de eerste demodagen plaats.
Door de gastvrijheid en deskundigheid van de medewerkers, het uitgebreid assortiment en de professionele clubfitting wordt winkelen bij RS Golf een echte beleving! U bent alvast van harte welkom om een kijkje te nemen of voor een gezellig praatje met een van onze collega’s.

Driving range
RODI heeft de Driving Range van de golfbaan voorzien van een wandvisuel. Op de wanden van vijftig meter lang zijn er zwart wit foto’s geplaats. Dit zorgt ervoor de de plek nog sfeervoller is dan dat het al was.

De golfbaan is elke dag geopend van 8.30 uur tot 20.00 uur. Voor vragen kunt u mailen naar info@delflandgolf.nl of bellen naar 015 – 380 79 11. Kijk ook eens op www.delflandgolf.nl