Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé

Boulevard of Music is hét digitale muziekmagazine op Facebook

Algemeen

DELFT - Met ruim 161.000 kijkers was het online muziekplatform Boulevard of Music opnieuw succesvol de afgelopen vier weken. Nieuwe schrijvers en popjournalisten van naam zoals Tom Blomberg, Wouter Bessels, Thomas Snoeijs en Robert Haagsma traden toe tot het toch al zo sterk samengestelde team Boulevard of Music. Ook honderden Delftenaren zijn lid van deze muziekpagina op Facebook. Meijer en Reitsma maakten dit jaar een Delftse muziekspecial die op deze site te zien zal zijn.  

De landelijk popmuziek van vroeger en nu krijgt een prominente rol en duizenden mensen zijn inmiddels lid of volger op deze site van oprichter en initiatiefnemer Martin Reitsma. Martin oogt enthousiast terwijl hij ons vertelt: ‘Het gaat goed, wat wil je ook als je prominente muzikanten zoals George Baker, Jan Akkerman, Getty Kaspers,  Robert Jan Stips, Johnny Manuhutu, John Meijer, Rudy Bennett, AJ Plug, Bert Heerink,  Beer Klaasse etc. als gastredacteur in je team hebt zitten. Het lezerspubliek smult van hun verhalen uit de vaderlandse popmuziek.”

“Maar er worden momenteel meer plannen gesmeed voor komend jaar,  met nog meer eigen identiteit, en videoproducties die gaan over muziek in het bijzonder en cultuur in het algemeen.  Er wordt zelfs een studioteam samengesteld met gerenommeerde en ervaren filmers zoals Hans Dijksterhuis, John Meijer , Wijnand Krabman en mediaman Ronald Mooiman. Ook Leo Scheen  Henk Knoester, Susanne de Rooij, Lily Armstrong, Aryan van Beugen, René van Broekhoven en Fenno Werkman zijn gevraagd om hun expertise op het filmvlak in dienst te stellen van Boulevard of Music. De samenwerking met René van Blijswijk van FB pagina Den Haag Beatstad nummer 1 is uitstekend.”

Reitsma besluit met de opmerking: “We hebben al veel bereikt met het team, we hebben dit ook steeds belangeloos en zonder verdienmodel gedaan, terwijl de uitvoering steeds professioneler werd. Om onze komende planning nog beter uit te kunnen voeren zijn we thans wel op zoek naar sponsors, het leven is duur, de benzineprijzen rijzen de pan uit, de apparatuur zal op enig moment vervangen moeten worden en tal van andere zaken brengen ook kosten met zich mee. Onze eventuele sponsors kunnen wij een aantrekkelijk pakket bieden zodat ook hun merk, organisatie en product steeds bekender wordt en wij hen volop meenemen in onze publicaties. Indien u interesse heeft neem contact op via m.reitsma@outlook.com.”

Team Boulevard of Music wenst u mooie kerstdagen en een voorspoedig en bovenal gezond 2022.