Theater de Veste presenteert het nieuwe programma (Foto: Koos Bommelé)
Theater de Veste presenteert het nieuwe programma (Foto: Koos Bommelé)

Nieuw voorjaarsprogramma Theater de Veste

Algemeen

DELFT - Theater de Veste is beretrots op het nieuwe voorjaarsprogramma. Het is met groot genoegen dat zij je dit aanbod mogen presenteren.

Trakteer jezelf in het nieuwe jaar met nieuwe voorstellingen in Theater de Veste. Dit is jouw kans om het theater en de artiesten te steunen in deze moeilijke periode. Mocht je voorstelling niet meer door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen, dan krijg je uiteraard je aankoopbedrag terug.

André Kuipers
Er zullen in het nieuwe jaar een hoop nieuwe voorstellingen naar Delft komen. Voor de de kinderen vanaf drie jaar draait er op zondag 16 januari een voorstelling genaamd ‘André het Astronautje’. In deze voorstelling maken kinderen op een speelse wijze kennis met de ruimte en het leven als astronaut. In de voorstelling worden de kinderen bijgestaan door de stem van niemand minder dan André Kuipers. André schreef tijdens zijn tweede ruimtereis het sprookje ‘André het Astronautje’. Dit is het eerste boek ter wereld dat in de ruimte is geschreven.

Tineke
Kunt u altijd lachen om Tineke Schouten? Dan kunt u op woensdag 19 en donderdag 20 januari naar haar nieuwe voorstelling genaamd ‘Dubbel’. Tineke bespreekt dan al haar moeilijke vragen waar zij al een tijdje mee loopt. Zij vraagt zich bijvoorbeeld af of het leven moeilijk of makkelijk is of dat het leven mooi of lelijk is. Al in 24 shows liet Tineke haar publiek kennismaken met al haar typetjes en ook nu in haar 25e jubileumshow kan zij niet wachten om haar publiek een fijne avond te geven.

Bekijk het volledige programma op de website www.theaterdeveste.nl. De online verkoop start op 4 januari om 12.00 uur. De start verkoop voor Vrienden van Theater de Veste was al op 28 december.