Paul Friskes (links) en Koos ven der Burg (rechts) (foto: Koos Bommelé)
Paul Friskes (links) en Koos ven der Burg (rechts) (foto: Koos Bommelé)

Inloophuis Debora heeft nog steeds uw hulp nodig!

Algemeen

DELFT -  In de krant van 14 november kon u al lezen dat het einde van Inloophuis Debora angstaanjagend dichtbij komt. Dit mag natuurlijk niet gebeuren! Daarom zijn Koos van der Burg en Paul Friskes op 2 november een spinning evenement gestart. Hierbij een update over hoe het er nu voor staat. 

Het spinnig evenement is al een aantal weken bezig en met succes gelukkig! In de afgelopen weken is er al rond de vier duizend euro opgehaald. Het doel is om de tien duizend euro binnen te halen. Dit heeft het Inloophuis Debora keihard nodig om de deuren voor haar geliefde gasten open te houden. Het Inloophuis Debora doet daarom voor de laatste keer een oproep om sponsors te vinden. Onder de leiding van Koos van der Burg gaan twintig spinners een uur lang keihard spinnen om geld om te halen voor het Debora. Het spinningevenement vindt plaats in een zaal van TU Delft die gratis ter beschikking wordt gesteld. Door de Coronapandemie is het Inloophuis zwaar geraakt en hebben veel sponsoren de samenwerking opgezegd. Dit heeft er helaas voor gezorgd dat het inloophuis dreigt te sluiten.

Sponsoren nodig
Op 11 januari zal het laatste spinningevenement plaatsvinden. Het Inloophuis Debora hoopt daarom heel erg dat zich voor die tijd nog nieuwe sponsoren melden. Als zij het niet redden, dan zal ondanks de enorme maatschappelijke behoefte, Debora haar deuren moeten sluiten. Van het geld van de sponsoren kan het Inloophuis haar huur, gas, water en licht betalen.

Meld u aan!
Wilt u als bedrijf het Inloophuis Debora steunen? Dan kunt u bellen naar Paul Friskes (06-53292586)
of mailen naar paul@friskes.nl.  Voor bedrijven is een gift fiscaal aftrekbaar en u zit nergens aan vast. Heeft u vragen? Dan komt Paul Friskes graag langs om al uw vragen te beantwoorden.