Laat je inspireren door Haco Wonen en Slapen
Laat je inspireren door Haco Wonen en Slapen

Woonideeën bij Haco Wonen en Slapen

Algemeen

DELFT - Bij Haco Wonen en Slapen vindt u inspiratie, woonideeën en meubels tegen een scherpe prijs. Met smaakvol uitgekozen designmeubelen kunt u uw woning geheel op maat inrichten. 

Wij volgen de laatste trends en hebben veel industriële, maar ook veel mangohouten meubels. Onze woonwinkel in Delft heeft een ruime showroom en veel servicegerichte medewerkers die u graag helpen bij het maken van een keuze uit onze woonprogramma’s, bedden, kasten tafels, lampen, en woonaccessoires. Wij leveren voornamelijk uit eigen voorraad, dus geen lange levertijden. 

Woonseries
Haco Wonen en Slapen heeft verschillende woonseries, denk aan onze nieuwste woonserie ‘Bristol’. Deze woonserie bestaat uit tijdloze, antraciet eikenkleurige meubels die weer makkelijk te combineren zijn en passen in en eigentijdse trendy interieur. De handgrepen zijn breed en slank en maken het geheel af. De meubels uit de serie Belize hebben een metalen frame wat geborsteld is, net als de metalen handgrepen.

Een andere woonserie is de ‘Belize’. Belize is een moderne woonserie die is uitgevoerd in een mooi zand eiken kleur op een stoer metaal onderstel.
Benieuwd naar de andere woonseries? kijk dan op www.haco.nu/haco-delft

Kom eens langs
Onze meubelzaak in Delft is te vinden op de goed bereikbare Woonboulevard Leeuwenstein. Het adres is Leeuwenstein 13. Parkeren gaat gemakkelijk en gratis, vlak voor onze deur. Daarnaast is Haco Delft ook elke zondag geopend. Uiteraard staat de koffie voor u klaar!
Voor vragen kunt u altijd mailen naar delft@haco-wonen.nl of bellen naar 015-2850601