Uw oude keuken wordt als nieuw.
Uw oude keuken wordt als nieuw.

Onderhoud met aandacht

Algemeen

 DELFT - R. de Vries Bouw is een oer-Delfts bouwbedrijf waar de 10 medewerkers afkomstig zijn uit de regio Delft. We zijn gevestigd aan de Dynamoweg 27,op het bedrijventerrein de Schieoevers.

In Delft onderhoudt R. de Vries Bouw huurwoningen, woningen van vve’s, woningen van beleggers, woningen van particulieren en gebouwen van de gemeente. Onze werkzaamheden betreffen reparatie, verbouwen, restauratie en renovatie. 

Keukens en meer
Voor de particuliere markt worden nieuwe keukens, badkamers, aanbouwen, kozijnen en dakkapellen gerealiseerd. Ook herstellen we goten, vervangen we kozijnen en plegen groot onderhoud. Dit alles doen we met aandacht van de kwaliteit van de uitvoering en helpen zo bouwplannen met een hoge mate van uitvoeringskwaliteit te realiseren.

Momenteel restaureren we een voorgevel aan de Oude Delft en herstellen de oorspronkelijke schuiframen, isoleren het glas in lood en zorgen we dat alles weer piekfijn functioneert. Graag gaan we ook voor u aan de slag om uw bouwplannen met hoge    kwaliteit te realiseren. Meer informatie is te vinden op www.rdevriesbouw.nl. Tel: 015 285 08 64