"Met de nieuwe software krijgt Idenburg meer armslag", aldus Erik.
"Met de nieuwe software krijgt Idenburg meer armslag", aldus Erik.

Idenburg Car Solutions. Verder hoeft u niet te gaan

Algemeen

DELFT – “Idenburg Carsolutions streeft ernaar om een one-stop-shop te zijn voor alle autovragen”, aldus Eric Idenburg. Het bedrijf investeert daarom steeds in nieuwe technieken.

Auto’s zitten anno 2021 vol met software. Vaak zijn mensen daarom aangewezen op de dealer als hun auto een storing heeft. Met de aanschaf van ‘Jiveline’ beschikt ook Idenburg Car Solutions nu over de benodigde apparatuur om auto’s te kunnen diagnosticeren, te updaten of een nieuwe sleutel te initialiseren. “Dat kunnen wij nu ook allemaal en daarmee kunnen we meer klanten van dienst zijn”, aldus Erik. “We zijn een algemeen autobedrijf. U kunt met ieder merk bij ons terecht.”

Winterbanden
De winter komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Voor goed advies en vlotte montage kun je ook bij Idenburg terecht. “Bovendien kunt u dan meteen vragen naar onze wintercheck. Dan checken we uw auto op een aantal belangrijke punten, zoals de accu, het koelsysteem, verlichting en ruitenwissers, en we smeren de deuren.” Over winter gesproken: juist in deze periode is het belangrijk uw auto goed schoon te houden. “De sensoren in de auto werken dan beter”, aldus Erik. En als er straks weer pekel en modder op de weg ligt is een goede wasbeurt ook goed om de lak mooi te houden.” Rij dus gerust eens langs onze wasstraat of ga zelf aan de slag in één van onze wasboxen.”

Personeel gezocht
Idenburg Car Solutions kan nog wel wat uitbreiding van het team gebruiken. “We zijn op zoek naar een eerste monteur, of een tweede monteur met de ambitie om door te groeien”, aldus Erik. Verder hebben we ook plek voor een meewerkende werkplaatschef. Wil je werken in een bedrijf met een breed spectrum aan diensten, een prettige werksfeer en volop mogelijkheden om je kennis en ervaring uit te breiden, kom dan eens praten.
Kijk op www.idenburgcarsolutions.nl. Onder ‘over ons’ vind je de vacatures met meer informatie.