Balans vind je niet, maar moet je zelf creëren!
Balans vind je niet, maar moet je zelf creëren!

De balans zoeken tussen Stress en Positiviteit

Algemeen

DELFT - Veerkrachtig worden en blijven waardoor je beter bestand bent tegen lastige situaties, veranderingen of zaken waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. 

Iedereen wil gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarnaast heeft werkgeluk veel invloed op de rest van ons leven. Het lijkt tegenwoordig bijna wel dat je een sukkel bent als het jou niet lukt om de juiste balans te bewaken.

Hele kluif
In de praktijk komen wij echter vaak tegen dat het voor mensen een hele kluif is om dit voor elkaar te krijgen. Bij ons gaat de aandacht vaak naar het aangaan van relaties op het werk en de beleving van zingeving.
Als dit gemist wordt blijken mensen uit balans te gaan. Balans vind je niet, maar moet je zelf creëren! Dit doe je onder andere door bewust te communiceren.

Denken, doen en voelen
Communiceren doe je naast denken en doen, vooral door te voelen. Neem geen blad voor de mond en krijg grip op jouw gevoel! Dat kan met haptonomie. Zoek je meer informatie, kijk dan nu op www.sterkinjewerkweek.nl voor een inspirerend programma of bezoek onze eigen website of Instagram/Facebook.

Haptotherapie is een therapie met als uitgangspunten het voelen en ervaren van affectief bevestigend contact, dat een gevoel van verbondenheid teweegbrengt. Het doel is dat denken en voelen (weer) met elkaar in evenwicht komen. Daardoor wordt jouw veerkracht groter, zodat je vitaler en sterker in het leven staat.

Paardenmarkt 54
2611 PC Delft
015 – 21 59 872
info@hofjevanpauw.nl