Afbeelding

Van Dalen Voet & Schoenencentrum: U lekker laten lopen is ons doel!

Algemeen

DELFT - Bij Van Dalen Voet & Schoenencentrum, gevestigd aan de Westlandseweg 9-11, doen wij er alles aan om u goed en gezond te laten lopen. Zeker in de maand november loont het de moeite om bij ons binnen te lopen, want dan krijgt u bij aankoop van een paar schoenen een paar leuke sokken van het Merk Sock my feet cadeau. (Let wel op=op en 1 paar per betalende klant).

Gezondheid en welbevinden staan voorop bij Van Dalen Voet & Schoenencentrum, U vindt bij ons dan ook een ruime collectie schoenen die niet alleen goed, maar ook mooi en modieus zijn.
Onze nieuwe najaarscollectie is al binnen en veel leuke modellen hebben al een paar tevreden voeten gevonden. Niet voor niets zijn we al ruim zeventig jaar een begrip in de regio.
Modieus
Ondanks alle onzekerheden van deze tijd zijn we er opnieuw in geslaagd een mooie en modieuze collectie voor u samen te stellen, met onder andere de bekende merken als Durea, Mephisto, Xsensible, Gijs, Solidus en Verhulst. Nieuw in de collectie en terug van weggeweest is het merk Footnotes met onder andere leuke eigentijdse sneakers in diverse wijdtematen.
Dit kenmerkt natuurlijk ook onze gehele collectie, verkrijgbaar in diverse wijdtematen en uitermate geschikt voor steunzolen door het uitneembare voetbed.
Sinds de lockdown hebben vele mensen het wandelplezier gevonden en u kunt dan ook bij ons ook terecht voor uw wandelschoenen. Wij hebben onder andere de merken Lowa, Meindl, Lomer en Hanwag. Daarmee gaat u goed voorbereid op stap! Ook voor steunzolen, aanpassingen aan schoenen en (semi)orthopedische schoenen bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed advies 
Loopcomfort wordt door iedereen op prijs gesteld! Al onze adviseurs zijn goed opgeleide vakmensen met uitgebreide kennis van diverse voetproblemen. Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossing om u weer lekker te laten lopen! Kom gerust eens langs voor gratis en vrijblijvend advies, en natuurlijk schenken wij altijd een heerlijk kopje koffie.

Wij heten u van harte WELKOM en nemen de tijd voor U, want U lekker laten lopen is ons doel!

Team Van Dalen Voet & Schoencentrum
Westlandseweg 9-11
Tel. 015 262 2939.

Kijk op www.lekker-lopen.nl voor meer informatie