Pieter-Jan Groenewegen, Patrick Dekkers en Ferdi van der Gaag (Foto: Koos Bommelé)
Pieter-Jan Groenewegen, Patrick Dekkers en Ferdi van der Gaag (Foto: Koos Bommelé)

Uw auto is goud waard bij Zeeuw & Zeeuw Renault!

Algemeen

DELFT - Het zijn de CASH N’ RIDE Actieweken bij Zeeuw & Zeeuw Renault Delft. Op dit moment is er een grote vraag naar goede tweedehands auto’s. Daarom is uw auto goud waard. Zeeuw & Zeeuw neemt deze dan ook graag van u over. Bereken online alvast uw inruilwaarde, of rijd langs en stap voordelig in een nieuwe auto!

Deze zondag, 31 oktober, is Zeeuw & Zeeuw Renault Delft extra geopend. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom voor de beste deal. “Kiest u voor een nieuwe Renault Arkana, dan profiteert u van een extra korting oplopend tot wel 1000 euro”, vertelt verkoopadviseur Ferdi van der Gaag. “Voor een Clio of Captur loopt het voordeel zelfs op tot 1750 euro. Bij een nieuwe Twingo is uw extra voordeel tot 2500 euro en voor de Zoe gaan we nog een stap verder. Bij aanschaf van deze E-TECH profiteert u van maar liefst 5000 euro korting. Deze modellen zijn nog uit voorraad leverbaar, dus u kunt nog in 2021 de weg op met uw nieuwe wagen.” 

Speciale acties
Koopt u deze zondag een nieuwe auto bij Zeeuw & Zeeuw Renault Delft, dan profiteert u niet alleen van hoge kortingen en inruilwaardes, maar ook van speciale acties. Wat dacht u van 50 procent korting op een set winterbanden of een trekhaak? Bovendien ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe wagen deze zondag een gratis bluetoothspeaker. “De combinatie van kortingen op onze modellen én acties op accessoires maken het zeker de moeite waard om eens bij ons binnen te stappen. Wij verwelkomen u graag!”

Zeeuw & Zeeuw Renault
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.zeeuwenzeeuw.nl/renault/