Wouter de Vos en Jordi Goulooze bij de Suzuki Swace
Wouter de Vos en Jordi Goulooze bij de Suzuki Swace

Suzuki Swace direct uit voorraad leverbaar

Algemeen

YPENBURG - Op zoek naar een ruime en comfortabele Full Hybrid? De Suzuki Swace is in dat geval de ideale auto voor jou. Suzuki Kees Balvert aan de Pr. Alexialaan 36 heeft dit model op voorraad, dus je kunt al binnen enkele weken de weg op met jouw nieuwe wagen.

De Suzuki Swace is een sportieve, zuinige en comfortabele stationwagon met Full Hybrid-systeem. Deze automaat is uitgerust met een elektromotor met 53 kW, gecombineerd met een 1,8 liter benzinemotor. “De Swace rijdt dankzij het lage zwaartepunt en de geavanceerde wielophanging supercomfortabel”, vertelt verkoopadviseur Wouter de Vos. “Bovendien is deze wagon met 596 liter bagageruimte en een laadruimte die te vergroten is naar 1.606 liter één van de ruimste in zijn klasse”, vult mede-eigenaar Jordi Goulooze aan. “De Swace is rijk uitgerust met onder meer een Suzuki Multi Media Systeem met een 8” touch display, Apple Carplay en Android Auto, en stuurwiel- en stoelverwarming voor optimaal comfort.” De intelligente rijassistentiesystemen monitoren de omgeving rond de auto en verminderen niet alleen de kans op een aanrijding maar helpen ook bij het inparkeren. Ze houden de nieuwe Suzuki Swace binnen de lijnen van de rijstrook en maken rijden in druk verkeer en file makkelijker. 

Voordeel
De aanschaf van een Suzuki Swace biedt veel voordelen. Zo profiteer je bij Suzuki standaard van een garantie van 6 jaar én nu van voordeel dat kan oplopen tot wel 2000 euro. Bovendien is de Swace uit voorraad leverbaar. De Suzuki Swace staat voor je klaar in de showroom. Kom jij hem uitproberen tijdens een testrit?

Suzuki Kees Balvert
Pr. Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzukikeesbalvert.nl