Afbeelding

Magische miniatuurwereld, bezoek de minidorpjes van Intratuin!

Algemeen

Veel mensen zijn er dól op: de dagen en zelfs weken voor Kerstmis. Huizen worden versierd, lichtjes branden, en als kers(t) op de taart wordt de kerstboom opgetuigd… Sommigen maken het nóg mooier en bouwen een heus kerstlandschap met kersthuisjes. Een magische miniatuurwereld in je woonkamer. 

“Voor wie het niet ziet zitten om een halve woonkamer te verbouwen hebben wij onze eigen miniatuurdorpen. Intratuin Pijnacker verrast jaar in jaar uit met de mooiste én grootste kerstdorp presentaties. Vele minidorpjes vertellen hun eigen verhaal compleet met geluid en licht. Onze collega’s hebben wekenlang aan alle presentaties gewerkt. En nu is onze kerstshow open voor jou. Dus kom langs want dit is hét ultieme kerstuitstapje in de regio voor de hele familie van klein tot groot. Kortom een ‘must see’ voor dit najaar!

Voor ieder wat wils
Wij nodigen iedereen van harte uit om met eigen ogen onze kerstshow te komen bewonderen. Een groot team van collega’s hebben tientallen uren boven de maquettes gehangen om tot in het kleinste detail de minidorp presentaties op te bouwen. Dit jaar kun je bij onze minidorpen door een echte ‘dondergrot’ wandelen met echte bliksem en donder of laat de kinderen een ritje maken op de carrousel in het bomenbos. En op de kerstafdeling staat de berenband al op je te wachten met een vrolijk muziekje. Je komt ogen te kort en om het bezoekje helemaal af te maken kun je in de Proeftuin genieten van een warme chocolademelk of kop koffie. Of je sluit een bezoek af met een verse oliebol van de oliebollenkraam voor de deur.

Zelf een kerstdorp bouwen?
Ben je enthousiast en denk je; Hé dat wil ik zelf ook proberen! Bij Intratuin Pijnacker helpen we je graag op weg en staan onze medewerkers altijd klaar om je advies of tips te geven. Zo verkopen we tal van verschillende onderdelen voor je kerstdorp. Van miniatuur huisjes tot kersttreintjes, kerstpoppetjes, maar ook decoratiemateriaal als kunstsneeuw, mos en nog veel meer.”

Afbeelding