Afbeelding

Delvenaar in beeld: Nelly Poot-Groenendijk

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in de Hoven?
“Ik ben er even lekker op uit. Een beetje winkeltjes kijken enzovoort. Meestal winkel ik hier in De Hoven, lekker overdekt ook.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Ja, alles rondom de overheid en de politiek. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel sneu voor Mark Rutte en hoe ze tegen hem tekeer gaan. Hij is ook maar een mens.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Oh jeetje, ik zou het niet weten. Het is niet dat ik iemand in gedachten heb die ik echt moet ontmoeten. Misschien iemand uit de politiek? Nee, ik zou het niet weten.”

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
“Mijn man vindt het heerlijk om lekker te rusten in het weekend, dus veel staat er niet op de planning, daarnaast wordt het toch niet zulk lekker weer. Wel ga ik even langs mijn dochter, die woont op de paardenmarkt. Mocht het even droog zijn, dan zal ik met haar even een wandeling gaan maken, zij geniet daar altijd enorm van.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Dat is denk ik dan toch waar mijn dochter woont, op de Paardenmarkt. Ik vind dat gewoon een hele mooie plek en ik kom er graag.”

Wie zou u graag een complimentje geven?
“Mijn man zou ik graag een complimentje geven. Mijn hersen beginnen af te takelen en mijn man gaat daar heel serieus mee om en ondersteunt mij onwijs. Hij doet de boodschappen en het huis, hij zorgt gewoon heel goed voor mij en zorgt ervoor dat ik dus een beetje op de achtergrond kan blijven.”