Visualls is de specialist in keukenachterwanden
Visualls is de specialist in keukenachterwanden

Woonmaandactie bij Visualls keukenachterwanden!

Algemeen

DELFGAUW – Visualls maakt het nu nog aantrekkelijker een mooie keukenachterwand te kopen: 21% Btw-korting op alle materialen!

Veel mensen die een nieuwe keuken hebben gekocht herkennen dit wel. Je denkt alles geregeld te hebben en komt er dan ineens achter dat er eigenlijk nog niets op de muur is bedacht. Tegels zijn niet meer van deze tijd en de voegen worden vies, maar wat dan? Visualls aan de Distributieweg 6 in Delfgauw is dé specialist op het gebied van keukenachterwanden. Visualls biedt de oplossing voor spetters op het stuukwerk of vieze voegen tussen de tegels. “Bij ons geen voegen namelijk”, zegt Johan Meijer van Visualls. “Wij leveren allerlei soorten achterwanden voor keukens, niet alleen glas of prints”, gaat Johan verder. “Ook onze matte Collorz achterwanden in een effen kleur zijn een regelrechte hit. Dit is een luxe aluminium achterwand met teflon coating en is leverbaar in een matte en zijdeglans uitvoering. De muur ziet er uit alsof er strak gestuukt is maar kan gewoon met een vochtige doek worden afgenomen. Daarbij is Collorz hard, dus het beschadigt niet zo snel als stuukwerk.”

Monteren
“Monteren kan direct op de muur, op het stuukwerk, op behang e.d. maar ook direct op bestaande tegels. Dus ideaal bij renovatie van een keuken. Voor mensen die het monteren toch een beetje eng vinden hebben we een team van ervaren vakmensen die dit kunnen verzorgen.”

De showroom van Visualls is geopend van dinsdag t/m zaterdag. De 21% btw-kortings-actie loopt t/m 31 oktober. Kijk voor inspiratie op Facebook.com/visualls of op www.visualls.nl