Afbeelding
Foto:

Delvenaar in beeld: Thomas (28) en Teddy (1)

Algemeen

Wat doe je hier vandaag in de Indische Buurt?
“Ik woon in deze wijk en loop even en stukje met de hond. Na een lange werkdag, achter een beeldscherm, vind ik het fijn om mijn gedachten even leeg te maken.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week? 
“Ik probeer tegenwoordig het nieuws een beetje te ontwijken, aangezien er het afgelopen jaar veel negativiteit is geweest. Maar om het nieuws van wat er allemaal in Afghanistan gebeurt, kon ik niet heen.”

Wat is jouw favoriete plekje in Delft?
“De Beestenmarkt vind ik een leuke plek, het is daar knus en gezellig. Ik kom er dan ook graag met vrienden om een biertje te doen.”

Wie zou je graag een keer ontmoeten?
“Conor McGregor, ik vind dat een toffe gast. Hij heeft zichzelf vanaf niks omhoog gewerkt, zonder connecties of geld. Hij is puur door hard werken, gekomen waar hij nu is. Dat maakt hem voor mij een inspirerende persoon.”

Wat zou je veranderen in Delft? 
“Ik zou meer prullenbakken plaatsen op plekken waar honden worden uitgelaten, zo kan je het poepzakje direct weggooien.”

Wat zijn je plannen voor komend weekend?
“Samen met mijn vader ben ik bezig met een muurtje bouwen op zolder, daar gaan we dit weekend mee verder. En zaterdag heb ik de verjaardag van de moeder en zus van een van mijn beste vrienden, dus Diana en Kayleigh als jullie dit lezen, gefeliciteerd! Oh, en de groetjes aan mijn moeder!”