Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Ed Vermeer (60)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in het Buitenhof?
“Ik ga wat boodschappen doen, niks bijzonders hoor. Eigenlijk doe ik mijn boodschappen altijd hier, terwijl ik aan de rand van het Centrum woon. Hier kom ik vaak bekenden tegen en dat vind ik gewoon gezellig.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Dat is meer iets wat persoonlijk voor mij de afgelopen week een nieuwtje was. We zijn namelijk weer begonnen met de stad Delft Bokaal, dat is een voetbaltoernooi tussen Delftste voetbalverenigingen, en wij zijn er met onze club op een hele rare manier eruit gegaan. Het leek op doorgestoken kaart. Het is ook voor het eerst dat zoiets gebeurt, heel gek.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Dat is de club waar ik voetbal en veel ben, Vitesse. Verder vind ik de bioscoop in het centrum ook een leuke plek en ik kom daar ook vaak. Op beide plekken kom ik graag.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Voetbal kijken natuurlijk, de competitie voor de eredivisie gaat weer beginnen. En mijn zoon voetbalt ook bij Vitesse en we zijn weer volop in training. Dus dat is mijn weekend eigenlijk zo een beetje.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Ik zou wel een keer met Louis van Gaal een bakkie willen doen en dan een half uur lang alleen maar over voetbal praten. Hij doet het natuurlijk heel goed, maar ik wou wel met hem willen praten over bijvoorbeeld een aantal spelers, waarom zitten die er niet in en waarom sommige wel? Ja, dat lijkt me tof.”