Amazing Oriental
Amazing Oriental

Verbazingwekkend veel Aziatische producten bij Amazing Oriental

Algemeen

YPENBURG - Aan de Laan van Haamstede 36 vinden liefhebbers van de Aziatische keuken ongelofelijk veel verschillende producten.

Wie de Aziatische supermarkt betreedt, treft al gauw actieproducten en de versafdeling aan. Even verderop liggen kookboeken en gratis recepten, die bij het verdere bezoek aan de 1500 vierkante meter grote winkel meteen kunnen worden ingezet. Je moet namelijk naar wel iets heel bijzonders zoeken, wil Amazing Oriental het niet in huis hebben.

Assortiment
Ruim twintig verschillende soorten tofu, uit allerlei landen die allemaal net weer een iets andere smaak en structuur hebben. Een ongekend groot assortiment rijst, ruim tweehonderd verschillende soorten Noodles, ook weer uit allerlei verschillende Aziatische landen. Hetzelfde geldt voor typisch Aziatische producten als sambal, kokosmelk, bami- of kruidenmix. Acht flinke vriezers zijn goed gevuld met vis en groentes uit het verre oosten. Onder andere vers gevangen garnalen zijn na de vangst meteen en nog op de vissersboot ingevroren. Het is dus niet vreemd dat zoveel Aziaten en Aziatische restaurants hier graag hun producten kopen.

Smulparadijs
De supermarkt is voor de fans van Aziatische producten een waar smulparadijs. Maar liefst 1500 vierkante meter staat vol met Koreaanse, Japanse, Chinese, Thaise en Indonesische producten.

Restaurant
Ook bijzonder is het restaurant dat in het filiaal van Amazing Oriental gevestigd is. Het is meer een food-lounge. De gasten kunnen hier voor een bedrag vanaf 6,50 euro een goede Chinese of Indonesische maaltijd krijgen. Het past perfect bij het stukje beleving dat we graag bieden. Want ook daarvoor komen mensen naar Amazing Oriental.

Exclusieve producten
Amazing Oriental is niet alleen een prettig adres voor alle primaire levensmiddelen, maar ook de echte exclusieve producten zijn hier volop te verkrijgen. Mensen kunnen hier heel goed en voordelig inkopen doen. Amazing Oriental heeft alles in huis voor een complete exotische maaltijd! Wat te denken van de meest heerlijke sushi’s.” Kom het grote assortiment van Amazing Oriental zelf ook eens bekijken.

Meer weten? Kom langs of kijk op www.amazingoriental.com.