Ook de nieuwere auto's met het R1234YF-aircogas kunnen bij Harnaschpoort worden bijgevuld
Ook de nieuwere auto's met het R1234YF-aircogas kunnen bij Harnaschpoort worden bijgevuld

Laat uw airco controleren bij Autobedrijf Harnaschpoort

Algemeen

DEN HOORN - Autobedrijf Harnaschpoort aan het Vrij Harnasch 66 is in Den Hoorn en omstreken een welbekende naam en de specialist in auto’s. De innovatieve en dynamische zaak is uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschap, ook voor controle en onderhoud van uw aircosysteem.

“Het is belangrijk om uw airco op tijd te laten controleren”, vertelt Ron Strampraad van Harnaschpoort. “Niet alleen zodat het lekker koel in de auto blijft gedurende de zomerse dagen, maar ook voor de veiligheid in de winter. Goedwerkende airco zorgt er namelijk voor dat autoruiten niet beslaan. Sinds kort kunnen we ook de nieuwere auto’s met het R1234YF-aircogas vullen en de juiste service bieden. Hiervoor hebben wij een speciaal apparaat aangeschaft.” Het ultrasoon reinigen en desinfecteren van uw aircosysteem behoort ook de tot de mogelijkheden bij Autobedrijf Harnaschpoort. “Deze reiniging beschermt tegen de verspreiding van virussen en bacteriën in voertuigen en laat nare luchtjes verdwijnen.”

Werkplaats en occasions
Voor vrijwel iedere werkzaamheid is het mogelijk om in overleg langs te komen bij Harnaschpoort voor een reparatie. Voor een nieuwe APK kunt u zonder afspraak langsrijden. Verder beschikt de zaak regelmatig over interessante en scherp geprijsde occasions. Deze auto’s worden vooraf gecontroleerd op gebreken en worden indien nodig met een nieuwe APK geleverd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.autoharnasch.nl
015-2123968