Foto: Gluren bij de Buren
Foto: Gluren bij de Buren

Programma Gluren bij de Buren Delft bekend

Algemeen

DELFT - Een bonte verzameling van Delftse tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Gluren bij de Buren 2021. Meer dan 35 Delftenaren slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof.

Gluren bij de Buren treedt in 2021 eenmalig naar buiten. En wel op een uitzonderlijk zonnige datum: acts uit alle windstreken strijken neer op zondag 5 september. Honderden tuinen verspreid in gemeenten door heel Nederland worden omgetoverd tot openluchtpodium voor een dag. Zondag 5 september kan men op avontuur naar cultuur. Tijdens Gluren Bij de Buren verwelkomen gastvrije Delftenaren buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Rappers, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruimte treedt een act drie keer op tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Alle optredens hebben “pay what you can”-entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk www.glurenbijdeburen.nl voor het complete programma.

Stel je persoonlijke Gluurgids samen
De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website: www.glurenbijdeburen.nl/informatie/programma

GLUREN BIJ DE BUREN DELFT

Zondag 5 september 2021
12.00 uur - 17.00 uur
Entree: Pay what you can
Reserveren is niet nodig

Kijk op www.glurenbijdeburen.nl/informatie/programma voor meer informatie.