Een cabrio is de zomerauto bij uitstek. (Foto: PR)
Een cabrio is de zomerauto bij uitstek. (Foto: PR)

Een luxe Saab cabrio 20 Years Edition bij Roots Autoservice

Algemeen

PIJNACKER - Bij Roots Autoservice in Pijnacker kun je al 39 jaar terecht als je een betrouwbaar allround autobedrijf zoekt. Onderhoud en APK , advies, schadeherstel èn occasions, Joop Wortelboer en John Wesdorp zijn de mannen met alle kennis!

Wat in 1983 begon met “één bruggetje” is in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet en allround autobedrijf voor alle merken auto’s. Naast APK en onderhoud is Roots Autoservice ook hèt adres voor reparaties en schadeherstel. “Of het nu een kras op je bumper is, of een flinke schade, wij weten er raad mee”, belooft Joop. En natuurlijk vind je in aan de Overgauwseweg 65 ook een mooie sortering gebruikte auto’s. “Meestal hebben we er ongeveer 35 staan”, weet Joop.

Saab cabrio
Eén van die auto’s is de Saab 9-3 cabrio 2.0 T Vector 20 Years Edition. Een hele mond vol, maar het is dan ook een bijzondere auto. “Dit is een zogenaamde youngtimer”, legt Joop uit. “Hij is uit 2006 en toendertijd was het echt top of the bill, met tal van opties, zoals airconditioning, parkeersensor achter, cruise control en lichtmetalen velgen. De leren stoelbekleding ademt luxe en ook de ingebouwde navigatie ontbreekt niet. Omdat het een youngtimer is, gelden voor deze auto aparte regels waardoor je hem fiscaal zakelijk kan kopen met een lage bijtelling.” En omdat het een cabrio is, is deze auto natuurlijk prima geschikt voor een toer ritje in de zomer! De Saab 9-3 heeft 181.365 kilometer op de teller en kan nog jaren mee. “Saab bestaat als merk inmiddels niet meer”, aldus Joop. “Maar de onderdelen zijn nog voldoende voorradig en dat blijft ook nog wel zo de komende jaren, Onderhoud is dus geen probleem.” Uiteraard zijn bij de aankoop een APK, een complete beurt en garantie van zes maanden inbegrepen.

U kunt natuurlijk fysiek komen kijken, maar alvast oriënteren gaat heel gemakkelijk vanuit uw luie stoel. Het aanbod, waaronder deze mooie Saab, is te vinden op www.rootsautoservice.nl. Daar vind u ook meer informatie en de openingstijden.