Kevin Lagendijk is nu 6 jaar eigenaar van TEAM Kapsalon in de Hoven Passage en trots op zijn nieuwe zaak
Kevin Lagendijk is nu 6 jaar eigenaar van TEAM Kapsalon in de Hoven Passage en trots op zijn nieuwe zaak Foto: Cheyenne Toetenel

TEAM Kappers nu in gloednieuwe kapsalon!

Algemeen

DELFT - TEAM Kappers begon de zomer dit jaar met een frisse start. Deze sinds jaar en dag in de Delftse Hoven Passage gevestigde salon is namelijk verhuisd naar een groter pand. Niet getreurd, u hoeft als klant slechts een paar deuren verder te lopen. De nieuwe salon bevindt zich namelijk óók in het winkelcentrum, op Troelstralaan 73!

De verhuizing is een gevolg van een fusie met de Yes! Salon die voorheen in het pand was gevestigd. “De kans om uit te breiden deed zich aan en die greep ik met beide handen”, vertelt Kevin Lagendijk, eigenaar van TEAM Kappers. “Hoe leuk is het om in je nieuwe zaak te staan en te zien dat je groeit. Op zo’n moment weet je dat je goed bezig bent.” 

Frisse start
Bij een frisse start hoort een nieuw interieur. “We hebben een ruime en lichte salon gecreëerd en goed gebruik gemaakt van de enorme raampartijen van dit pand. Zo kunnen ook voorbijgangers goed zien wat we doen. Niets is meeverhuisd vanaf onze oude TEAM-locatie, behalve het personeel. En de klanten!” Het personeel van de Yes! Salon is door TEAM Kappers overgenomen om het team te versterken op de ruimere locatie. “Door de overname behouden we naast onze eigen trouwe klanten ook de klanten van Yes! Salon. En we zien veel nieuwe gezichten, wat superleuk is.”

De klant voorop
TEAM Kappers staat voor een hoge kwaliteit en goede prijs. “Als kapsalon moet je niet kiezen voor het snelle geld, maar eerlijkheid, klantvriendelijkheid en kennis vooropstellen. Als je goed bent voor je klanten, ga je vanzelf groeien en bloeien. De beste reclame is immers nog altijd mond-tot-mondreclame!”

TEAM Kappers werkt op afspraak. Deze plan je in op www.teamkappers.nl/salons/team-kappers-delft of door te bellen naar 015-2578632. “We verwelkomen je graag!”