Walter en John maken en serveren de heerlijkste gerechten.
Walter en John maken en serveren de heerlijkste gerechten. Foto:

De Brasserij haalt Spanje naar Delft!

Algemeen

DELFT - Heerlijk borrelen met tapas, cava sangria, een lekkere gin en een zomers muziekje in een prachtige tuin. Dat is deze zomer mogelijk bij de Brasserij. Deze sfeervolle stadsboerderij wordt namelijk omgetoverd tot een Spaanse Bodega!

“Deze zomer hebben wij met een ander concept dan je van ons gewend bent”, vertelt Wendy. “Wij halen Spanje naar de Brasserij!”

Delen
“Dat doen we met heerlijke tapas voor bij de borrel, lunch of diner”, vervolgt Wendy. “Hoe leuk is het om met elkaar kleine gerechtjes te delen en de Spaanse beleving in eigen stad te verkrijgen. Met oog op het nieuwe concept heeft de familie Vaderloos versterking ingeschakeld. Walter Tetteroo, met zijn jarenlange ervaring in de Spaanse keukens van Casa del Sol en Don Comer, komt ons keukenteam versterken.”

Reserveren
Bodega de Brasserij met het mooie, deels overdekte, terras is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor de lunch, borrel en diner. Ook is het weer mogelijk om een feestje te reserveren bij de Brasserij! Voor meer info: www.brasserij.nl