Kijk voor de specificaties op www.citonda.nl
Kijk voor de specificaties op www.citonda.nl

CITONDA zoekt een autotechnicus en biedt een mooie occasion aan

Algemeen

DELFGAUW - Als je een occasion wilt kopen ga je natuurlijk voor zekerheid, een vertrouwd adres en gedegen garantie. Dat vind je allemaal bij CITONDA in Delfgauw.

Met meer dan veertig jaar ervaring heb je je sporen wel verdiend. Robert, Wilma en hun team weten wat ze doen als het om auto’s gaat. CITONDA is een allround autobedrijf, maar heeft zich daarnaast gespecialiseerd in Citroën. Het bedrijf is BOVAG geregistreerd en bovendien sinds een jaar aangesloten bij Eurorepar Carservice. “Daarmee kunnen we onze klanten nog betere service bieden”, vindt Wilma. Wie zijn sporen óók verdiend heeft is autotechnicus Gerard. Hij gaat met pensioen na de laatste 14 jaar bij CITONDA te hebben gewerkt. “We zijn dus op zoek naar een goede eerste autotechnicus voor full time of part time”, aldus Wilma. “Wil je werken in een gerenommeerd bedrijf met een goed team? Neem dan contact op via het mailadres  wilma@citonda.nl.

Occasions met zekerheid
Bij zo’n bedrijf wil je niet alleen werken, maar ook wel je auto kopen. CITONDA levert ook nieuwe auto’s, maar heeft daarnaast normaal gesproken een doorsnee aanbod van zo’n 20 occasions, afkomstig vanuit inruil of inkoop. Neem nu de Top Occasion van deze week: een Citroën C4 Picasso uit 2013. Met een 1.6 THP motor en maar iets meer dan 94.000 kilometer op de teller. De auto is heel compleet uitgerust met onder andere getint glas, parkeersensoren voor en achter, parkeer assistent, dode hoekdetectie en achteruitrijcamera, elektrische achterklep, een afneembare trekhaak en full map navigatie. Kijk voor de rest van de specificaties op www.citonda.nl. De auto wordt afgeleverd inclusief APK en is uiteraard helemaal in eigen garage nagekeken. U krijgt de standaard BOVAG garantie van zes maanden. Bel gerust voor een proefrit! Liefhebber van iets bijzonders? Dan is ook de Citroën C6 3.0 V6 Lignage uit 2006 wellicht iets voor u. Of één van de andere mooie occasions uit de collectie.

Garage CITONDA, Noordeindseweg 1, 2645AK Delfgauw. Tel. 015-2612391.