Afbeelding

Delvenaar in beeld: Carin Zonneveld (68)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag bij de Bikolaan?
“Ik kom hier wat boodschappen doen voor komend weekend, ik was er namellijk een paar vergeten en deze supermarkt is lekker dichtbij huis. Eigenlijk doe ik bijna altijd hier mijn boodschappen.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Als geboren en getogen Delvenaar moet ik zeggen dat ik heel Delft gewoon prachtig vind. Natuurlijk zijn er wat extra mooie plekjes zoals de binnenstad en dan met name de Markt. Ik zou dan ook nergens liever wonen dan in Delft.”

Wie zou graag nog een keer ontmoeten?
“Mijn vader en schoonouders zou ik graag nog een keer ontmoeten en vastpakken. Alle drie zijn ze al enige tijd overleden, maar naar mate je ouder wordt besef je eigelijk hoe fijn je het met hen had. Gelukkig is mijn moeder van 103 er nog.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Het EK! Ik weet niet hoever ze het gaan schoppen, maar ik geniet er wel echt van. En natuurlijk de versoepelingen die dit weekend ingaan, heerlijk dat we straks bijna geen mondkapje meer op hoeven en dat we weer met een groter gezelschap mogen afspreken thuis. Plus, het is goed om te horen dat de cijfers zo dalen en dat onwijs veel mensen al zijn gevaccineerd.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“We krijgen visite uit Eden en zij blijven het hele weekend. Ik denk dat we hun lekker meenemen Delft in en uiteraard zondagavond voetbal kijken! We gaan er gewoon vanuit dat ze winnen.”