Alvast een impressie. Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over fase 2 van De Linden.
Alvast een impressie. Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over fase 2 van De Linden.

Nieuwbouw brengt doorstroming op de woningmarkt

wonen

DELFT- Veel Nederlanders zijn, ondanks de corona maatregelen, nog steeds positief over de huizenmarkt. Er wordt nog steeds geen daling van de huizenprijzen verwacht.

“Wij hebben dagelijks te maken met de nog steeds ‘overspannen’ woningmarkt. Er is meer vraag dan aanbod”, zegt Jan-Paul van Daal.
Dat leidt nog steeds tot situaties waarbij meerdere mensen voor één huis gaan. “In het algemeen wordt er nog steeds te weinig nieuw gebouwd om aan de aanhoudende vraag naar huizen te kunnen voldoen. De Delftse woningmarkt is met onder andere de Spoorzone behoorlijk in beweging. Mede daardoor en door een groot aantal andere nieuwbouwwoningen komt er mogelijk een betere doorstroom op gang. Door de verkoop van nieuwe woningen komen er hopelijk ook weer meer nieuwe bestaande woningen op de markt.”
Van Daal Makelaardij heeft recent diverse nieuwbouwwoningen volledig verkocht in onder andere Rijswijk Buiten en in de Spoorzone. Bij zowel de projecten Aventurijn als Pastorale is nog slechts één bouwnummer beschikbaar.

Pastorale
Dit is een bijzonder project met stuk voor stuk unieke huizen en appartementen. De kerk krijgt met de transformatie een tweede leven. De ligging is ideaal, dichtbij het centrum. Het station is vijf minuten fietsen. Het plan omvat zestien nagenoeg energieneutrale woningen, waarvan er nog maar één beschikbaar is.

Aventurijn
De appartementen in Aventurijn aan de rand van Midden-Delfland hebben een praktische indeling, goede balkons en een optimale bezonning. Er is in dit project nog één bouwnummer op de begane grond beschikbaar.

De Linden Fase 2
Binnenkort wordt ook gestart met fase 2 van project De Linden in Rijswijk Buiten. Dit zijn tien boven- en benedenwoningen en zes patio-woningen. Meer informatie volgt snel, u kunt zich alvast aanmelden via de website wonenindelinden.nl, zodat u op de hoogte blijft en bericht krijgt zodra de verkoop start.

Interesse?
“Bij interesse in één van de projecten of andere vragen over de woningmarkt informeren wij u graag. Kijk op onze website en/of neem contact op met ons kantoor.”

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
info@vandaalmakelaardij.nl

!