Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door ZO makelaars

wonen

DELFGAUW - Sylvia en Johan wonen nu al weer enige jaren met veel genoegen in deze ééngezinswoning met vier kamers in Emerald Delfgauw. Een groot pluspunt van de woning is de zonnige ligging en het vrije uitzicht aan de voorkant.

Perfect onderhouden gezinswoning met veel extra features

Daar zijn bovendien twee eigen parkeerplaatsen, zodat er altijd een plekje is voor de auto’s. Het is al gezegd, aan de voorkant heeft deze woning een vrij uitzicht, van overburen is geen sprake. Daarentegen is er wel een brede laan met mooie beplanting. Ideaal om ook voor gezellig buiten te zitten. Maar het fijnste doen ze dat toch in de zonnige achtertuin, waar overigens ook eenvoudig de schaduw opgezocht kan worden. Achterin de tuin is er namelijk een fraaie overkapping van Douglashout gemaakt, een gezellige loungehoek, waar in de zomermaanden ook nog eens een jacuzzi staat.
De luxe designkeuken, in totaal 9 vierkante meter, is voorzien van een prachtige Visualls keukenachterwand en veel inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, een combi-oven, een afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. Daarnaast is er een aparte ladenvrieskast. Alle apparatuur is van Siemens en in de keuken is bovendien veel bergruimte. “De keuken loopt mooi door in de woonkamer met een moderne betonlookvloer met vloerverwarming”, laat Sylvia zien.
De achterdeur in deze gezellige woonkamer leidt naar de 15 meter diepe achtertuin, die helemaal is bestraat. Die hoeft dus niet intensief onderhouden te worden. De ligging is op het noordwesten. “En dan hebben we die fraaie overkapping om de zomeravonden te verlengen”, aldus Sylvia. “Er is ook een grote houten berging waar we veel spullen kwijt kunnen, en een achterom.”
Zowel in de voor- als de achtertuin is er een buitenkraan aanwezig. De woning heeft op de eerste verdieping drie slaapkamers. Je kunt hier dus comfortabel wonen met een gezin met twee kinderen. De ruime voorslaapkamer is 12,2 vierkante meter en beslaat de gehele woningbreedte. De twee slaapkamers aan de achterzijde meten in totaal 11,2 en 6,1 vierkante meter. De gehele eerste verdieping is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer. “Ook de badkamer is luxe uitgevoerd, helemaal betegeld tot aan het plafond. De badkamer is volledig uitgerust, met een stortdouche en een aparte handdouche, inclusief een thermostaat douchekraan. Ja, ook de badkamer hebben we helemaal design laten uitvoeren, met een zwevend badmeubel en een designspiegel met spiegelverwarming.”
In de badkamer is verder een hangend toilet aanwezig en zelfs een speakersysteem in het plafond. Deze woning in de geliefde, kindvriendelijke wijk Emerald is goed onderhouden en kan zo worden betrokken. “Het is mogelijk om in de toekomst een tweede etage op te bouwen”, aldus Sylvia.

ZO makelaars heeft een waanzinnige virtuele tour van het huis gemaakt. Je kunt op die manier door het huis en de tuin heen lopen en als het ware een online bezichtiging doen.
Kijk daarvoor op de website www.scheepmakersingel78.nl en verzorg je eigen rondleiding door de woning.

Scheepmakersingel 78, Delfgauw (105 m²)
Vraagprijs is 349.500 euro k.k.
ZO makelaars
Van Foreestweg 4
2614 CJ Delft
(015) 212 99 88
www.zomakelaars.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!