Logo delftopzondag.nl
Martijn Sinnema (links): "Wij kunnen een gratis waardebepaling uitvoeren, zodat u een goede indruk krijgt van de waarde van uw woning."
Martijn Sinnema (links): "Wij kunnen een gratis waardebepaling uitvoeren, zodat u een goede indruk krijgt van de waarde van uw woning."

‘Door corona hebben we het misschien nog wel drukker gekregen’

  wonen

DELFT - In het voorjaar en aan het begin van de zomerperiode is het in de makelaardij doorgaans vrij druk. In deze coronatijden is dat niet anders, merkt Martijn Sinnema van Roepman Makelaardij.

“Misschien hebben we het door corona juist nog wel een stukje drukker gekregen”, zegt de makelaar. “Corona en de crisis die hier uit voortgekomen is, kan voor veel mensen de reden zijn om juist nu hun huis te koop te zetten. Met de zekerheid dat ze op dit moment in elk geval een goede prijs voor hun huis kunnen krijgen.” Martijn Sinnema merkt dat er veel belangstelling is voor te koop staande huizen. “Het aantal bezoekers dat zich op Funda aan het oriënteren is op een nieuwe woning is in elk geval gelijk met het aantal Funda-bezoekers in de periode voor de crisisperiode”, zegt hij. “En het aanbod is groot, want voor veel woningbezitters is dit een interessante periode om hun woning te laten bekijken.” Roepman Makelaardij is een betrouwbaar kantoor, dat zowel verkopers als potentiële kopers kan begeleiden in een mogelijke verkoop. “Wij kunnen mensen die een huis bezitten bijvoorbeeld van dienst zijn met een gratis waardebepaling”, legt hij uit. “Ze krijgen dan een goede indruk van de waarde van hun woning en kunnen zich daarmee beter oriënteren op een nieuwe, wellicht grotere woning. Veel mensen zijn wel eens toe aan een tuin, wij kunnen daarin als geen ander adviseren. Andersom komt ook voor hoor. Mensen die altijd wat groter hebben gewoond en nu voor wat kleiners gaan. Bijvoorbeeld om het eenvoudiger te kunnen onderhouden en dan geen zorgen meer hebben over de staat van onderhoud van de tuin. Die wens komt dus niet alleen bij al wat oudere mensen voor.” Roepman Makelaardij, Molslaan 43. (015) 213 41 34 of www.roepman.nl.

Meer berichten