Logo delftopzondag.nl
NVM Makelaar Jan-Paul van Daal.
NVM Makelaar Jan-Paul van Daal.

In Delft wil je wonen!

  wonen

DELFT – Van Daal Makelaardij merkt populariteit van de stad Delft.

Het makelaarskantoor van NVM Makelaar Jan-Paul van Daal is in Delft, maar ook in de regio actief. Van startersappartement tot luxe grachtenpand of villa. Jan-Paul van Daal is enthousiast over de verkoopresultaten op dit moment. De woningmarkt is goed voor verkopers, maar voor kopers is het veelal een ramp om een huis te kunnen bemachtigen.

Aankoopbegeleiding
"We zien daardoor een enorme toename in aanvragen voor aankoopbegeleiding. Waar mensen aanvankelijk zelf gingen bieden op een huis, zien zij kennelijk in de huidige markt weer het nut van een aankoopmakelaar die een bod misschien net iets beter en duidelijker formuleert en richting een verkoper een beter gevoel en meer zekerheid kan bieden."

Gewilde stad
Deze week was in het nieuws dat Delft één van de meest aantrekkelijke steden wordt gevonden om in te wonen. Achter Amsterdam en Utrecht blijkt Delft nummer drie in de Residential Ranking te zijn op basis van een onderzoek van JLL. "Het is leuk om als makelaar actief te zijn in zo'n gewilde stad", zegt Jan-Paul van Daal.

Specialismen
Iedere makelaar zijn specialisme
Van Daal Makelaardij is één van de grootste en bekendste kantoren in de regio en heeft dagelijks een team van makelaars voor u klaar staan. "Iedere makelaar heeft zijn specialisme binnen ons team. Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en ook bedrijfsmatig onroerend goed zijn specialismen waarmee wij u van dienst kunnen zijn."

Verkoopplannen?
Doe de Verkooptest!

Wat is de Verkooptest op de website precies? Eén van de verkoopmakelaars van ons kantoor analyseert aan de hand van alle gegevens geheel vrijblijvend uw verkoopkansen. "U krijgt inzicht in de waarde van uw woning en wordt geadviseerd over de te hanteren vraagprijs", legt Van Daal uit. "Ook stellen wij u op de hoogte van de verkooptijd die verwacht wordt, het beste moment om uw huis te koop te zetten en geven inzicht in 'concurrerende' woningen op de markt."

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl

Meer berichten