Op de informatiemarkt komen bezoekers alles te weten over de plannen voor verschillende projecten.
Op de informatiemarkt komen bezoekers alles te weten over de plannen voor verschillende projecten. Foto: Vincent Basler

Tweede editie Nieuw Delft Presenteert

wonen

DELFT - De tweede editie van Nieuw Delft presenteert is op zaterdag 3 februari. Tijdens een informatiemarkt op het Stadskantoor komen bezoekers dan alles te weten over de bijzondere projecten, duurzaamheid en het woon- en kavelaanbod in Nieuw Delft.

Het evenement is van 11.00 tot 16.00 uur en vrij toegankelijk.

In het spoorzonegebied van Delft verrijst de komende jaren een nieuw stadsdeel: Nieuw Delft. De eerste contouren zijn al zichtbaar, met onder meer het nieuwe stadskantoor en station, de scholencombinatie Delfland en de woningen in de Coendersbuurt. Vorig jaar was de eerste editie van Nieuw Delft Presenteert. Vier bijzondere projecten, waaronder Antoni en The Student Hotel, verzorgden een eerste preview van hun plan aan het publiek. Ruim 600 mensen bezochten het evenement.
Op deze tweede editie van Nieuw Delft Presenteert is er een informatiemarkt waar de bezoeker de laatste impressies en planningen kan zien voor projecten die een plek krijgen in het gebied Nieuw Delft. Het Van Leeuwenhoekpark en het voormalige stationsgebouw komen aan bod, maar ook Antoni en The Student Hotel. Ook is er meer bekend over de invulling van de zuidelijke velden van Nieuw Delft. Het bouwplan voor veld 5 wordt getoond en er wordt een tipje van de sluier gelicht over de plannen voor de buurt 'Abtswoudse Hof'. Diverse projectmanagers, ontwikkelaars en architecten zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Op verschillende plekken in Nieuw Delft worden appartementen en woningen gerealiseerd. U kunt er uw droomwoning (laten) bouwen op een eigen kavel. Op de woonmarkt tijdens Nieuw Delft Presenteert kunnen bezoekers zich laten informeren over actuele 'woon- & werkmogelijkheden' van onder meer Ballast Nedam, Antoni, BPD en Open Development. Aanmelden voor dit evenement hoeft niet. De deuren van het Stadskantoor staan open voor iedereen.

!