Het team van Bergklis Makelaars is goed op elkaar ingespeeld. Van links naar rechts: Thessa van de Beld, Lisette Kuit-van Heijningen, Marcha Dijkshoorn en Ko van de Beld.
Het team van Bergklis Makelaars is goed op elkaar ingespeeld. Van links naar rechts: Thessa van de Beld, Lisette Kuit-van Heijningen, Marcha Dijkshoorn en Ko van de Beld.

Bergklis Makelaars gaat met nog sterker team het nieuwe jaar tegemoet

wonen

DELFT - Bergklis Makelaars werkt sinds eind vorig jaar met drie beëdigde makelaar-taxateurs. Daarmee kan dit middelgrote Delftse makelaarskantoor aan de Koornmarkt nog beter doen waar het al jaren goed in is:
focussen op tevreden woning(ver)kopers.

Het was afgelopen jaar een bijzonder jaar op de woningmarkt. Woningen werden snel verkocht en dus was het voor makelaars geen sinecure hun portefeuille op orde te houden. "We moesten in 2017 dus nog creatiever zijn in het verwerven van opdrachten", blikt makelaar Ko van de Beld van Bergklis Makelaars nog kort terug.

"We hebben ons nog beter geprofileerd en dat doen we nog steeds. Onder meer door ook op Facebook heel actief te zijn. Ook staat persoonlijke begeleiding hoog in ons vaandel en streven we naar zeer tevreden aan- en verkoopklanten. Dat lukt heel goed. Als je de waarderingen over ons kantoor op Funda.nl ziet; die zijn heel positief.' Onze klanten geven ons voor zowel aan- als verkoopopdrachten gemiddeld een 8,9."

Ko van de Beld verwacht dat de krapte op de woningmarkt in onze regio komend jaar onveranderd blijft. Bij Bergklis is wél één en ander veranderd. "We werkten al jaren met twee makelaar-taxateurs; Lisette Kuit-van Heijningen en ik. Inmiddels is Thessa van de Beld, die al binnen ons kantoor werkte, nu ook beëdigd makelaar-taxateur. Dat betekent dat we onze dienstverlening kunnen aanscherpen, nog sneller afspraken kunnen maken en we nòg meer kennis in huis hebben. Dat is handig bij het aankopen en verkopen van woningen, maar ook voor de werkzaamheden op het gebied van taxaties voor hypotheekaanvragen bij banken."

"Samen met onze secretaresses Marcha en Noëlle, hebben we een ontzettend leuk team dat goed op elkaar is ingespeeld. De lijnen zijn kort en we weten van elkaar altijd goed wat er gaande is en waar iemand mee bezig is. Dat is één van de positieve krachten van ons kantoor. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering van onze klanten", vervolgt Ko van de Beld. "Zij hebben hier allemaal een naam, in plaats van dat we ze aan een woning ophangen. Die persoonlijke noot waarderen mensen en daar willen we zeker ook in 2018 mee doorgaan. We zullen weer goed naar de huizenmarkt kijken en de signalen goed vertalen naar bruikbare adviezen voor onze klanten. Zodat die minstens zo tevreden zijn als ze het afgelopen jaar waren. Dát wordt het doel."


Bergklis - de Ware Makelaar
Koornmarkt 26, Delft
www.bergklis.nl

!