Eerste overeenkomst nieuwbouwproject De Brink 2 ondertekend

  wonen

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

Dominique Hummelink en Kelly Vollering zetten hun handtekening onder de overeenkomst voor nieuwbouwproject De Brink 2 in Pijnacker.

PIJNACKER - De eerste overeenkomst voor nieuwbouwproject De Brink 2 in Pijnacker is onlangs ondertekend. Bij Ruseler Makelaars in Pijnacker zetten Dominique Hummelink en Kelly Vollering hun handtekening. De komende weken worden meerdere overeenkomsten getekend. Het plan bestaat uit verschillende typen rijwoningen in diverse breedtematen en uitvoeringen.

De Brink 2 krijgt een eenduidige dorpse uitstraling en stijl die past bij het gebied. Het project kent een breed spectrum aan woningtypen en er is bovendien voldoende ruimte voor individuele woonwensen. Met een breed scala aan opties hebben kopers vele mogelijkheden om de woning aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren. Naast de bebouwing is er in de wijk voldoende plaats voor parkeren en recreëren.
De inschrijving op project De Brink 2 overtrof alle verwachtingen. Op elk van de veertig bouwnummers stroomden de kandidaten binnen. De eerste gesprekken met de kandidaten vinden plaats bij de betrokken makelaars.
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.debrink2.nl of kan opgevraagd worden bij Ruseler Makelaars in Pijnacker via (015) 369 81 24 of WVK Makelaars in Nootdorp via (015) 310 99 48.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1