Delft heeft de primeur van de eerste lokale woningverhuur website

  wonen

Editie: Week 43, Jaargang 22 |

DELFT – Een woning of kamer huren in Delft en omstreken kan best lastig zijn. Vaak verdwaal je online in landelijk georiënteerde websites, die de regio en de grote verschillen per wijk niet weergeven. De nieuwe website www.huurindelft.nl brengt hier verandering in.

Particulieren kunnen nu eenvoudig hun woningen onder de aandacht brengen op de eerste lokale woningverhuur website van Nederland. In tegenstelling tot andere websites, die landelijk georiënteerd zijn, richt Huurindelft.nl zich uitsluitend op de Delftse regio.
Deze lokale 'marktplaats' brengt verhuurders en huurders op een simpele wijze bij elkaar, uiteraard zonder kosten voor de huurder. Zoek je ondersteuning bij het verhuren van jouw woning, dan biedt Huurindelft.nl samen met haar gespecialiseerde partners aantrekkelijke servicepakketten. De lokale partners kennen de markt en alles wat komt kijken bij het verhuren van objecten als geen ander en bieden verhuurders graag ondersteuning bij bezichtiging, opstellen van huurcontracten en het incasseren van de huurgelden. Desgewenst kunnen zij, voor een laag maandbedrag, het gehele beheer uit handen nemen. Bij Huurindelft.nl heb je de touwtjes zelf in handen, zowel voor huurders als verhuurders. Bezoek regelmatig de website en je bent direct op de hoogte van het meest actuele aanbod.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1