Verkoop nieuwbouwproject De Brink 2 begonnen

  wonen

Editie: Week 41, Jaargang 22 |

De happening ter gelegenheid van de start-verkoop van het project De Brink 2 in grandcafé Het Witte Huis werd goed bezocht.

PIJNACKER – Het project De Brink 2 is onderdeel van de nieuwbouwwijk Ackerswoude in Pijnacker. De ABB Bouwgroep is begin oktober met de verkoop begonnen. De start-verkoop werd goed bezocht. Vele belangstellenden uit de directe omgeving, maar ook van buiten de regio, hebben zich laten informeren over het plan.

In grandcafé Het Witte Huis konden geïnteresseerden kennismaken met het project. De verkoopdocumentatie van de rijwoningen in diverse breedtematen en uitvoeringen vond gretig aftrek. Men was verrast over de complete en hoogwaardige afwerking en de vele mogelijkheden tot het afstemmen van de woning naar eigen wens. Kopers kunnen kiezen voor meerdere op- en aanbouwen, diverse plattegrondindelingen en vele andere opties.
Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om de prijs-kwaliteit verhouding. Gezien de reacties zit dat bij De Brink 2 wel goed! De woningen zijn ten slotte al vanaf 185.000 euro VON verkrijgbaar. Deze scherpe prijs, in combinatie met de momenteel zeer lage hypotheekrente, zorgde er voor dat menig woningzoekende de start-verkoop van De Brink 2 bezocht.
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.debrink2.nl of kan opgevraagd worden bij Ruseler Makelaars in Pijnacker via (015) 369 81 24 of WVK Makelaars in Nootdorp via (015) 310 99 48.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1