De eerste kavels van Nieuw Delft zijn nu in de verkoop

  wonen

Editie: Week 37, Jaargang 22 |

DELFT – Iedereen die een kavel in de Coendersbuurt in Nieuw Delft wil bemachtigen schrijft zich vanaf vrijdag 12 september a.s. om 12.00 uur in op www.nieuwdelft.nl/inschrijvenkavels.

Een complete inschrijving zorgt er voor dat u uitgenodigd wordt voor de KavelKiesDag op zaterdag 27 september a.s. Dan worden de eerste circa 45 kavels in Nieuw Delft onder potentiële kopers verloot. De inschrijving is dus een voorwaarde om in aanmerking te komen voor één van deze kavels in de Coendersbuurt in Nieuw Delft.
Inschrijven voor een kavel gebeurt digitaal. Sinds afgelopen vrijdag kunt u op www.nieuwdelft.nl/inschrijvenkavels alles lezen over de procedure - van inschrijving tot aan kavelkoop en verder. Ook vult u hier het inschrijfformulier in. De organisatie wil onder andere graag weten op welke plek u in de Coendersbuurt wilt wonen, of u individueel of samen wilt bouwen en hoe hoog – breed – diep u wilt bouwen. Is uw inschrijving afgerond? Dan ontvangt u een bevestiging en een uitnodiging voor de KavelKiesDag op zaterdag 27 september a.s. Uw ingevulde formulier dient uiterlijk zaterdag 27 september a.s. om 11.00 uur door Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft (OBS) te zijn ontvangen. Heeft u voor 12 september a.s. een vraag? Neem dan contact op met de Woonwinkel via (015) 260 18 64 of stuur een mail naar nieuwdelft@delft.nl.
Nieuw Delft is voor iedereen een unieke kans. Midden in de stad Delft kunt u een woning realiseren, geheel naar uw wens. U bent hiervoor zelf aan zet. U kiest de plek waar u wilt wonen en de wijze waarop u uw woning wil realiseren. In Nieuw Delft kan dat via een ontwikkelaar of samen met een architect of bouwbegeleider.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1