Schitterende vrijstaande villa aan de rand van het dorp Epe

  wonen

Editie: Week 23, Jaargang 22 |

EPE - De heer en mevrouw Colenbrander zijn oud-Delftenaren, maar wonen nu al enkele decennia op de Veluwe. Zij zijn inmiddels op leeftijd en willen de lijnen met hun kinderen korter maken en weer in Delft gaan wonen. Vanwege de moeilijke woningmarkt, is voor deze vrijstaande villa aan de Albert Schweitzerlaan 215 in Epe ook KOOPWONINGRUIL mogelijk.

Hierbij koop je elkaars huis. De eigenaren van het duurdere huis ontvangen het prijsverschil. De vrijstaande villa van de heer en mevrouw Colenbrander heeft een inhoud van 980 m³, een woonoppervlakte van 215 m² en circa 104 m² overige ruimte.
 
De villa is gebouwd in 1997 en volledig geïsoleerd. De woning beschikt over een royaal souterrain van circa 104 m², geschikt voor diverse doeleinden. Het souterrain is zowel van binnenuit als van buitenaf te bereiken. Tevens is er bovengronds een royale garage met berging en een aansluitende bijkeuken van ongeveer 36 m². Door de ruime opzet van de garage en het souterrain is de woning uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis. De woning beschikt over vijf kamers. Op de begane grond is vloerverwarming. De woning is keurig onderhouden en voorzien van een alarminstallatie.
 
De woning is schitterend gelegen aan de rand van het dorp Epe, met uitzicht over de weilanden. Het perceel is 530 m² groot en de woning is aan de achterzijde voorzien van tuin met zonneterras. De woning ligt aan een rustige straat en het centrum van Epe is op loopafstand. De snelwegen A-50, A-28 en A-1 liggen in de nabijheid.
 
De vraagprijs van deze woning is 469.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Makelaarskantoor Buitenkamp in Epe, telefoon (0578) 612 552, email buitenkamp@wxs.nl of www.makelaardijbuitenkamp.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1