Delvenaar in beeld: Evert Vixseboxse (57)
Foto:

Delvenaar in beeld: Evert Vixseboxse (57)

  vaste rubrieken

Wat doet u hier op de Leeghwaterstraat?
Ik werk bij de TU Delft als studieadviseur en heb nu pauze. Ik vind het dan heerlijk om een rondje te lopen om even een frisse neus te halen. Zometeen ga ik weer terug.

Wat doet u zoal in het dagelijks leven?
Ik begeleid studenten op de TU als zij ergens tegenaan lopen of informatie nodig hebben. Verder ben ik naast mijn werk actief bezig met hockey. Dit doe ik van jongs af aan. Al sinds ik 6/7 jaar oud ben en nog steeds met evenveel plezier.

Wat is u opgevallen/bijgebleven uit het laatste nieuws?
Er staan vooral veel negatieve berichten in het nieuws. Juist daarom vind ik het fijn en belangrijk om me te focussen op de positieve berichten. Vooral als je mensen persoonlijk spreekt. Het is fijn om te horen als het goed gaat met iemand.

Wie zou u graag willen ontmoeten en waarom?
In de zomer- en kerstvakantie breng ik altijd veel tijd door met mijn familie. Daar hecht ik veel waarde aan en ik zou graag willen dat ik hen in het dagelijks leven meer zou zien.

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
Mijn kinderen zijn sportfanaten net als ik, dus je kan al raden dat dit weekend in het teken staat van wedstrijden bijwonen en betrokken zijn bij de verenigingen. Daar heb ik uiteraard erg veel zin in.

Wat is volgens u het mooiste plekje van/in Delft?
Absoluut het Agathaplein! Het is zo'n prachtige en rustige plek. Als je daar om je heen kijkt zie je zo mooi de Oude Kerk, het Prinsenhof, de bomen die er staan, dank je wel Brie van Klaveren! Op die plek is het gewoon buitengewoon mooi.

Meer berichten