Delvenaar in beeld: Bernd Laas (23)
Foto:

Delvenaar in beeld: Bernd Laas (23)

  vaste rubrieken

Wat ben je hier aan het doen?
"Ik loop van de universiteit naar het station. Ik ben voor de studie Industrieel Ontwerpen bezig aan mijn afstudeeropdracht. Nog een half jaartje, dan zit het erop."

Hoe zagen de afgelopen dagen eruit qua festiviteiten?
"Tsja, zo'n beetje als bij de meerderheid van Nederland denk ik. Eerst lekker kerst gevierd met mijn familie en daarna Oud en Nieuw met vrienden. Dat laatste vierde ik in Vlaardingen, want daar komt mijn vriendin vandaan."

Wie zou je nog weleens een keer willen ontmoeten?
"Steve Jobs. Ook al was het niet zo'n leuke man naar ik heb begrepen, het was wel iemand die op een andere manier over dingen nadacht."

Staat er nog wat leuks op de planning in het weekend?
"Helaas is het nog steeds winterstop, dus mijn potje voetbal laat nog even op zich wachten. Ik ga dit weekend samen met mijn huisgenoten een stellingkast in elkaar schroeven voor in de schuur. Dan kunnen we de boel weer een beetje op orde brengen."

Wat zijn de plannen na je studie?
"Ik werk nu al part-time voor het havenbedrijf Rotterdam en het zit er misschien in dat dit gecontinueerd gaat worden als ik klaar ben met mijn studie. Dan richt ik me op strategie/marketing, de ontwikkelingen in de toekomst."

Wat is de leukste/mooiste plek van Delft?
"Café De Klomp. Deels omdat mijn vriendin daar werkt en verder omdat het daar heerlijk toeven is. Ik ben er bijna wekelijks met een aantal vrienden aan een stamtafel te vinden. Even lekker stoom afblazen onder het genot van een fris pilsje."

Meer berichten