Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Erica Rijnsburger (57)

  vaste rubrieken

Wat bent u hier aan het doen op de Zuidergracht?
"Ik heb net even wat boodschappen gedaan bij de boekhandel in de buurt en nu wandel ik nog even langs deze mooie gracht."

Wat doet u allemaal in het dagelijks leven?
"In het dagelijks leven organiseer ik allerlei retraites voor iedereen die er behoefte aan heeft om rustig te worden. Verder ben ik coach en trainer. Zelf doe ik ook aan
bodytec en pilates. Ik vind het ook heerlijk om te wandelen met mijn kleinkind of met de hond."

Heeft u nog plannen voor de komende periode?
"Jazeker! Ik ga binnenkort naar Bosnië toe. Ik werk daar voor de Verenigde Naties en ga er traumahulp geven aan oorlogsslachtoffers. Verder heb ik nog een heerlijke retraite op de planning staan. Deze ga ik geven in Loenen."

Wie zou u graag willen ontmoeten of willen zien?
"Als ik iemand zou mogen ontmoeten, dan zou dat absoluut Jack Nicholson zijn. Hij is een geweldige acteur en een ongelofelijke rebel op het doek.
Waar ik eigenlijk heel benieuwd naar ben, is of hij in het echte leven ook zo stoer en rebels is als in de films. Ja dat zou ik weleens willen zien"

Wat is volgens u het mooiste plekje in Delft?
"Het mooiste plekje in Delft is toch echt wel de Koepoortbrug. Het is er open, dus je kan alles goed zien, het heeft een heerlijke romantische sfeer en het is gewoon supermooi en uniek.
Dat is nog niet alles, want vanaf de Koepoortbrug kijk je prachtig uit op de oude stad. Een geweldige plek om even tot rust te komen of om gewoon even mee te pikken tijdens je dagje Delft. Ja, dat is absoluut een aanrader!"

Meer berichten