<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Delvenaar in beeld: Baran Yildiz (29)

  vaste rubrieken

Wat doe jij hier in WC De Hoven Passage?
"Het is vandaag slecht weer en ik had wat boodschappen nodig. Hier kun je rustig rondkijken zonder meteen nat geregend te worden. Dat is fijn aan dit winkelcentrum."

Wie wil jij graag ontmoeten?
"Bekende mensen interesseren mij niet echt, dus dan ga ik toch voor een persoon waarmee ik heel hecht ben geweest. Mijn oma die tien jaar geleden is overleden. Zij heeft mij deels opgevoed, dus ik heb altijd een bijzondere band met haar gehad. Niemand komt ook maar in de buurt van wat ik met haar had. Ik zou haar daarom graag nog eens zien, maar helaas is dat onmogelijk."

Wat vind jij belangrijk in het leven?
"Respect en gastvrijheid. Vroeger gingen mensen respectvol met elkaar om, maar de wereld is veranderd. Als je nu met vrienden aan tafel zit, moet je ze bijna smeken om even die telefoons weg te leggen. Wat dat betreft had ik liever vijftig jaar geleden geleefd, toen mensen nog oog voor elkaar hadden. Soms heb ik het idee dat ik meer gemeen heb met ouderen, want zij kennen die normen en waarden nog wel."

Wat ga jij dit weekend doen?
"De stad in om wat te drinken met een vriend. Het is een drukke week geweest, dus ik heb wel behoefte aan wat ontspanning. Bijkletsen en lekker een whiskeytje erbij, dan komt het wel goed."

Wat vind jij de mooiste plek van Delft?
"Veel mensen denken er anders over, maar ik kies voor het nieuwe station. Ik vind het goed dat Delft hier en daar wat moderner wordt gemaakt. Natuurlijk was het oude station mooi, maar een beetje vernieuwen kan geen kwaad."

Cheyenne Toetenel

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>