<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Maurice Uijlenbroek

  vaste rubrieken

Wat ben je aan het doen hier op de Paardenmarkt? Ik ga naar de bowling. Ik ben lid van bowlingvereniging 't Karrewiel en hier dus regelmatig te vinden.

Nog wat leuks gedaan?
Ons hoogste team speelde afgelopen weekend de finale in Nieuwegein en daar ben ik gaan kijken.

Hoe is de finale gegaan? Niet zoals we hadden gehoopt. We zijn vijfde geworden. Of het de spanning was of de baancondities, we weten het niet. De meeste teams hadden de eerste twee games moeite om in het ritme te komen. Uiteindelijk hebben we ons van de laatste plaats terug kunnen knokken naar de vijfde plek. Volgend seizoen een nieuwe poging. Gelukkig heeft Jeannet van Wijk het beter gedaan.

Wat heeft Jeannet gepresteerd? Ze is afgelopen week naar Bologna in Italië geweest voor het Europees Kampioenschap voor 50+. Met deelnemers uit allerlei landen werden zowel in single als in dubbel verband wedstrijden gespeeld. Vanuit Nederland hadden ruim 37 bowlers zich ingeschreven. Samen met haar Nederlandse dubbel-partner Wilma di Giorno heeft Jeannet een gouden plak binnengesleept.

Wie zou je nog eens willen ontmoeten?
Onze burgemeester Marja van Bijsterveldt. Sinds zij hier in Delft is, worden veel zaken sneller en positiever opgepakt. Ze krijgt veel voor elkaar en ik ben benieuwd hoe ze dat doet.

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Delft vind ik mooi als stad in zijn geheel. Je hebt de mooie bezienswaardigheden als De Prinsenhof en de Oostpoort. Maar ik kan ook genieten van de oude arbeiderswijkjes en een rustige plek als het Abtwoudsebos.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>