<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Marjolein van Veldhoven (55)

  vaste rubrieken

Wat bent u hier Aan het Verlaat aan het doen?
Ik laat hier mijn twee hondjes Bink en Bikkel uit. Het is heel fijn dat er hier weer een uitlaatstrook is.

U komt hier dus vaker neem ik aan...
Zeker. Elke dag maken we een rondje. Het is fijn hier zo vlakbij de Delftse Hout. Ik woon hier dichtbij op de Tweemolentjeskade. Tenminste, nog wel.

U gaat verhuizen?
Ik zal wel moeten. Onze flat staat op de nominatie om gesloopt te worden. Uiterlijk in 20121.

Het klinkt of u dat niet leuk vindt...
Nee, ik vind het ontzettend jammer. Zoals ik zei, ik woon hier fijn. Ik ga de natuur en mijn buurtje straks erg missen. Ik heb hier ruim 21 jaar gewoond!

Heeft u al uitzicht op iets anders?
Ik ga binnenkort in Rijswijk kijken. Ik bedacht me dat ik er maar het beste op tijd bij kan zijn en niet op het laatste moment moest gaan wachten. Ik maak nu kans op een leuke seniorenwoning.

Met uitlaatstrook?
Die is er ook! Ik ken de buurt waar ik waarschijnlijk ga wonen al een beetje. Mijn moeder heeft daar indertijd ook gewoond. Ik denk dat het ook best leuk wonen is.

Maar het is geen Delft natuurlijk...
Nee. Maar ik blijf wel in Delft werken. Ik werk in de thuiszorg en kan het mijn klantjes niet aandoen weg te gaan. En hopelijk krijg ik dan ook af en toe de Delft op Zondag te zien. Ik lees deze rubriek iedere week. Dus ik blijf toch wel een beetje een Delvenaar!

Esdor van Elten

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>