<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Jasper Boogers

  vaste rubrieken

Wat ben je aan het doen hier bij DSR Proteus-Eretes?
Ik ben nu derdejaars lid bij Proteus. Deze vereniging vormt een groot deel van mijn leven. Naast het roeien en borrelen heb ik de afgelopen twee jaar de Van Oord WinterWedstrijden georganiseerd.

Hoe waren de WinterWedstrijden vorig weekend?
Geweldig! We hadden echt ontzettend veel geluk met het weer, een factor die uiteindelijk veel invloed heeft op hoe leuk bezoekers jouw wedstrijd vinden, zonder dat je er iets aan kan doen.

Wie zou je nog eens willen ontmoeten?
Elon Musk, omdat hij een persoon is die zijn dromen ook daadwerkelijk uitvoert en met zijn visie probeert de mensheid te redden met elektrische auto’s en leven op Mars. Daarnaast is hij een zakenman. De combinatie tussen je visie werkelijkheid laten worden en er ook nog een aantal sterke bedrijven uit voort laten komen vind ik een hele interessante.

Wat is voor jou hét nieuws van de afgelopen week?
Dat er weer wolven in Nederland rondlopen, omdat ik denk dat dit een heel goed teken is voor de gezondheid van een ecosysteem. De afgelopen decennia is er hard gewerkt aan het verbeteren van ecosystemen.
De komst van wolven naar de Veluwe is daarmee een soort compliment aan Nederland, omdat wolven best kieskeurig zijn in de keuze van hun leefgebied.

Wat vind je de mooiste plek van Delft en waarom?
Ik vind het altijd heel fijn om te gaan fietsen in het gebied van het Abtwoudsepark tot de Zweth, omdat je daar heel snel in het groen zit, zonder ver weg te zijn uit de stad. Even genieten van de rust, zeker als het mooi weer is.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>