<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: MartinGroenTeksten

Delvenaar in beeld: Dixie en Nicky

  vaste rubrieken

Wat ben je hier aan het doen op de Oude Delft?
Ik ben de stoep aan het vegen, want er is een glas gevallen. Dixie is binnen het ontbijt aan het afruimen.

Werken jullie hier samen?
Dixie is ontbijtdame en verzorgt elke dag van 6.30 uur tot 11.00 uur het ontbijt en ik loop hier 10 weken stage. Ik volg de opleiding Financiële administratie op het Mondriaan College.

Hebben jullie nog iets leuks gedaan?
Nicky is net met zijn moeder verhuisd naar een andere woning, waar ze lang naar hebben gezocht. Dixie is in januari geopereerd aan haar been en net weer terug op haar werk in hotel Bridges Houses.

Gaan jullie van de week nog wat leuks doen?
We hebben allebei een verjaardag van het weekend. De dochter van Dixie was jarig. Dixie gaat vanmiddag ook nog de lunch verzorgen bij Xelion aan de Staalweg. Dixie heeft 2 banen.

Wie zouden jullie nog wel eens willen ontmoeten?
Voor Nicky is dat Ed Sheeran, omdat zijn muziek erg goed is. Voor Dixie is dat Marco Borsato. Zijn muziek raakt haar.

Wat was voor jullie hét nieuws van de afgelopen week?
Dat ze het lichaam hebben gevonden van voetballer Sala. Nicky kijkt veel voetbal en heeft het nieuws over het vliegtuigongeluk met Sala op de voet gevolgd.

Wat vinden jullie de mooiste plek van Delft?
Voor beiden is dat de Markt met de Nieuwe Kerk en het stadhuis. Ook de Beestenmarkt met de cafeetjes scoort hoog. Zomers vinden ze de boten in de grachten met de horeca erop erg gezellig.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>