<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: MartinGroenTeksten

Delvenaar in beeld: George Zevenbergen

  vaste rubrieken

Wat ben je hier aan het doen op het Vesteplein?
Ik ben op weg naar mijn restaurant Moodz. We gaan zo open.

Dan heb jij meegedaan aan het programma van Herman den Blijker?
Klopt, we deden mee met het programma 'Mijn tent is top'. Op 7 maart 2009 zijn we open gegaan, dus we bestaan 10 jaar. We zijn druk bezig met de voorbereiding van het jubileum. Op 19 mei willen we het Moodz Holland Festival vieren. Hopelijk is Herman er dan weer bij.

Heb je de afgelopen tijd nog wat leuks gedaan?
Ik ben vooral bezig met de organisatie van activiteiten voor dit jubileumjaar en het evenement op 19 mei. Hartstikke leuk om te doen.

Wie zou je nog wel eens willen ontmoeten?
Herman den Blijker en Roel van Velzen. Beiden waren bij de opening in 2009. Roel mag me bellen als hij er op 19 mei ook weer bij wil zijn.

Wat was voor jou hét nieuws van de afgelopen week?
Niet echt nieuws, maar ik heb genoten van de ambiance bij de Klassieker afgelopen zondag. We klagen wel eens over het voetbal in Nederland, maar qua entourage kunnen veel landen nog wat van de sfeer hier leren.
Ik zag zondag ook de wedstrijd Gerona tegen Barcelona. Dat is dan de top van het wereldvoetbal, maar qua sfeer stelde het niets voor.

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Delft heeft een aantal mooie pekken, maar Delft als geheel is gewoon heel erg mooi. Het historische centrum met de grachten, de winkeltjes en de horeca. Dat maakt Delft uniek.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>